Discuta despre Sarcina!

Ai intrebari legate de sarcina? Hai in grupul mamicilor gravide!

Conecteaza-te

Aboneaza-te la Newsletter

Afla prima noutatile despre:

  • saptamanile de sarcina
  • simptome
  • analize medicale
  • alimentatie
  • evolutia sarcinii

Ma abonez

Sarcina cu probleme

Sarcina cu probleme ne poate pune in dificultate, dar intotdeauna exista solutia potrivita pentru fiecare dintre gravide. Citeste despre cum sa identifici problemele in sarcina din timp, tratamente benefice in timpul sarcinii sau medicamente interzise in sarcina, anomalii care pot afecta fatul si riscuri de pierdere a sarcinii. Afla mai multe despre sarcina ectopica sau boli aparute in perioada de gestatie - de la o simpla raceala la complicatii.

Salvarea unui fetus in pericol

Salvarea unui fetus in pericol

Citeste povestea Ivonei despre salvarea unui fetus din pericol si detectarea problemei din timpul sarcinii.

Ivona avea 28 de saptamani de sarcina si era pregatita de un nou consult in urma caruia sa vada imagini cu fatul care crestea in burtica. Parea o vizita la doctor absolut normala mai ales ca simtea fetusul miscand si se simtea foarte bine.


Sarcina extrauterina - riscuri si rezolvare

Sarcina extrauterina - riscuri si rezolvare

Sarcina extrauterina apare atunci cand oul fertilizat nu se implanteaza normal in uter ci pe o suprafata din afara uterului. In aproximativ 2% din cazuri, oul nu se implanteaza corect si atunci apare sarcina ectopica (extrauterina).

Gabriela avea 26 de ani si era fericita in casnicie si pregatita emotional sa aiba un copil. A fost incantata cand a descoperit ca testul de sarcina a iesit pozitiv. La scurt timp dupa ce a aflat ca este insarcinata, intr-o dimineata, a inceput sa simta dureri ingrozitoare in partea dreapta a abdomenului. A mers de urgenta la spital, o decizie care i-a salvat viata!


Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru