Zuzi Party

Zuzi Party - Loc de joaca Bucuresti - invita copiii la distractie de neuitat, deviza noastra este "Liber la distractie, liber la noi amintiri!!"

Intr-o locatie noua (cladirea MTR Building clasa A) generoasa si cu multe locuri de parcare, veti gasi un loc de joaca in Bucuresti, sectorul 6 plin de atractii pentru copii, jucarii antrenante, multe surprize, dar si locul perfect pentru organizarea de petreceri pentru copii.

Buna desfasurare a petrecerii copilului va fi garantata de Zuzi-Echipa noastra, care va avea grija ca manutele sa fie curate pentru masa, jocurile sa se desfasoare dinamic, fara incidente si petrecerea sa fie reusita de la cap la coada.

Totodata Zuzi Party inchiriaza costume pentru copii pentru diverse varste si cu diverse personaje din basme, eroi, nationale etc.

Cele mai importante momente pot fi pastrate datorita serviciile foto si video pe care le puteti solicita.

Ca noutate, Zuzi Party va aduce in Romania, sistemul care transforma podeaua intr-o suprafata de joaca interactiva si antrenanta, unde copiii pot interactiona intr-o lume virtuala, unde pot alerga fluturi virtuali, hamsteri virtuali…., sau pot actiona ca si “aparatori ai Terrei” intr-o racheta de ultima generatie.

Detalii contact Zuzi Party

Adresa: Valea Oltului, nr. 123 - 129 , Cladirea MTR, Parter

Localizare pe harta Zuzi Party


Recenzii utlizatori

Momentan, Zuzi Party nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies