TreeHouse

Petrecerile de copii in aer liber isi gasesc in TreeHouse cea mai atractiva locatie. Daca vrei ca petrecerea ta de copii sa fie speciala te invitam sa alegi una din piscinele noastre sau de ce nu un deck in padure. Ai cautat mai multe locatii de petreceri de copii in Bucuresti; nu ai gasit inca una care sa iti ofere un spatiu generos? Vezi aici locatii petreceri copii la TreeHouse.

Firma noastra organizeaza petreceri de copii, petreceri private, aniversari copii, evenimente private, petreceri companii, teambuilding-uri.

Copii si invitatii lor se vor simti minunat la petrecerea de copii organizata la TreeHouse, in apropierea Bucurestiului

La TreeHouse, punctele de atractie pentru cele mai atractive petreceri de copii in aer liber, sunt: piscina, ponei, spatii verzi largi, padure.

Animatori, ursitoare, magicieni, personaje de poveste, baloane, decoratiuni si alte accesorii pentru petreceri de copii de calitate se pot aduce la TreeHouse prin partenerii nostri.

TreeHouse este locul in care iti poti petrece o zi minunata. Fie ca este o petrecere privata, o aniversare, o petrecere pentru copii sau companii.

Este aproape de orasul tau, asa incat nu iti vei petrece toata ziua in masina. Aici te poti bucura impreuna cu prietenii, familia si copii. Exista cate un loc special pentru fiecare. Da! este raspunsul la intrebarea ta: cum pot sa vad meciul la o bere cu baietii si totusi sa fiu si cu fimiu'?

Detalii contact TreeHouse

Adresa: Str.Cornisei nr. 33

Localizare pe harta TreeHouse


Recenzii utlizatori

Momentan, TreeHouse nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies