Loofy Party

Trupa de Teatru si Petreceri Private, Loofy Party s-a creat din dorinta de a anima si a aduce buna dispozitie in viata micutilor de pretutindeni.

Petreceri cu personaje de poveste

Cu o experinta de peste 9 ani in domeniu, suntem gata sa raspundem si celor mai pretentioase dorinte. Dispunem de o vasta paleta de persoanje pregatite sa inveseleasca pe toata lumea atunci cand vine vorba de o petrecere ca in povesti. Animatorii nostri profesionisti detin experinta necesara astfel incat, fie ca este vorba de petreceri cu copii de pana la 3 ani ori la petrecere invitatii au peste 7 ani, noi suntem pregatiti sa ne adapatam oricarei situatii si nevoi.


Spectacole de Teatru

Spectacolele noaste de teatru sunt performate doar de actori profesionisti, absolventi de institutii teatrale, si se adreseaza tutoror copiilor. Scenarile sunt interactive, asfel incat micutii nu vor fi simpli spectatori, ei vor fi invitati sa ia parte la orice moment si la orice rasturnare de situatie. Acest sistem bazat pe interactivitate, este capabil sa descopere si sa ajute la dezvoltarea personalitatii copiilor prin teatru. Mai mult, personajele noastre negative, sunt in fond personaje pozitive si hazlii. Spectacolele noastre nu isi propun sa dramatizeze situatii care pot provoca frica si teama, ci sa aduca in viata copiilor evenimente comice si pline de farmec care sa-i provoace si sa-i determine sa gaseasca singuri rezolvari la cele mai incurcate momente ale personajelor din povesti.

Detalii contact Loofy Party

Adresa: Sos Nicolae Titulescu nr 89-91, Bl 9, ap 69, Sc B, Et 6

Localizare pe harta Loofy Party


Recenzii utlizatori

Momentan, Loofy Party nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies