BluParty

Noi, echipa BluParty, suntem organizatori de Super petreceri pentru copii in Bucuresti si ne place ce facem!

De peste 9 ani aducem programe unice, animatie cu cele mai celebre personaje interpretate de actori profesionisti, decoram si accesorizam cu stil petrecerile pentru momente de neuitat.

Parintii care isi doresc o Super petrecere pentru copiii lor ne prefera pentru ca suntem profesionisti si avem reteta secreta pentru buna dispozitia celor mici. Contacteaza-ne si vom deveni partenerii tai de distractie!

Valorile care ne reprezinta

Calitatea serviciilor e ceea ce ne recomanda - investim timp si resurse pentru ca fiecare aspect al muncii noastre sa fie la standarde inalte, fie ca este vorba de costume, programele de animatie, recuzita sau relatia cu clientii si colaboratorii.

Suntem deschisi ideilor noi - cu cat sunt mai indraznete, cu atat ne simtim mai provocati, iar satisfactia succesului e recompensa noastra personala.

Consideram ca detaliile fac diferenta - in grija noastra pentru distractia si siguranta copiilor, atentia la detalii e o prioritate pentru noi.

Suntem o echipa unita - desi diferiti, formam echipa pe care orice antreprenor ar dori-o: gasca de prieteni veseli, in plina dezvoltare personala, prieteni pe care orice client se poate baza.

Detalii contact BluParty

Adresa: str. Magura Vulturului nr. 42

Localizare pe harta BluParty


Recenzii utlizatori

Momentan, BluParty nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies