Balonul Copiilor

Balonul Copiilor, prin tot ceea ce ofera,aduce in inimile tuturor copiilor multa bucurie si amintiri de neuitat. Petrecerile pentru copii sunt foarte reusite, atat datorita jocurilor gonflabile uriase, jocurilor electronice, spectacolelor de teatru de papusi care ii acapareaza pe cei mici, cat si clovnilor si animatorilor. Cele 4-5 ore petrecute la o petrecere pentru copii, le dau tuturor invitatilor posibilitatea de a avea multe reprize de joaca si acces la scena unde au loc spectacole.

Meniurile invitatilor contin produse de cea mai buna calitate ce sunt preparate in bucataria restaurantului Herastrau, iar torturile delicioase sunt facute in laboratorul Complexului Herastrau.

Spatiul foarte mare de joaca si cel destinat petrecerilor pentru copii (1200m.p.) ii confera acestui loc de joaca un farmec aparte in randul spatiilor de distractie din Bucuresti.

Petrecerile pentru copii din Balonul Copiilor se desfasoara intre orele 11-15.30, 12-16.30 sau 17-21, cu posibilitatea ca invitatii sa ramana chiar mai mult, fara sa plateasca suplimentar. Un alt avantaj al organizarii unei petreceri pentru copii in locatia noastra este ca nu trebuie platita nici o taxa suplimentara in afara meniului pentru copii, iar adultii intra gratuit, avand acces inclusiv la spectacole.

Detalii contact Balonul Copiilor

Adresa: Sos. Nordului 7-9

Localizare pe harta Balonul Copiilor


Recenzii utlizatori

Momentan, Balonul Copiilor nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies