Ambasad’Or Play

Ambasad’Or Play - locul unde copiii sunt la putere și visele lor devin realitate

Situat în inimă Bucureștiului, pe Strada Aromei nr. 96, la doar 15 minute de stațiile de metrou Ștefan cel Mare și Obor, Ambasada'Or Play reprezintă cel mai cool și modern loc de joacă pentru copii din capitală. Redeschis în toamna anului 2014, centrul Ambasada'Or Play este dispus pe 4 nivele, dispunând de 4 zone de joacă și tot atâtea cafenele.

Pe lângă faptul că este deschis zilnic, Ambasada'Or Play organizează atât petreceri aniversare, cât și petreceri tematice. În fiecare săptămână, de vineri până duminică, cei mici sunt invitați într-o lume de basm, alături de prințesele Aurora și Rapunzel, roboții din galaxia Krypton și alte personaje din minunata lume Disney.

Detalii contact Ambasad’Or Play

Adresa: Str. Aromei, nr. 96
Descriere imprejurimi: Intersectia dintre Strada Aromei si Strada Ramuri Tei
Persoana contact: Mirela Georgescu
Telefon mobil: 0728.700.334
Telefon fix: 0728.808.037
Telefon fax: -
Adresa email: office@ambasador-play.ro
Adresa web: http://www.ambasador-play.ro

Informatii detaliate despre Ambasad’Or Play

Program de functionare

Luni-Duminica: 10:00 – 22:00


Descrierea spatiului

Cele 4 zone de joacă sunt dispuse pe 4 nivele, fiecare adresându-se unei anumite categorii de vârstă, din intervalul 0 - 17 ani.

Motan-tan: E surprinzător de atentă la tot ce faci și nu te scapă o clipă din ochi. Îți miaună un bun venit de cum te vede și va fi bona ta cât vei sta la Ambasad’Or Play. E cea mai pisicoasă dintre mâțe și se numește Motantan. Numele de botez i l-a dat însuși Campionul Mondial al Pisicilor Jucăușe, o megamâță pe care și tu o vei cunoaște într-o bună zi. Ia-ți prietenii și veniți să-i arătați lui Motantan cum știți voi să vă jucați. Haioasa mâță v-a pregătit o grămadă de surprize. Evident, surprizele nu se spun.… aici.

Ham-hamy: Next Level în Ambasad’Or Play este fix etajul păzit strașnic de cel mai simpatic cățel de pe planetă: Ham-Hamy. Cuminte, jucăuș și atent la tot ce se petrece în jurul lui, el este cel mai bun prieten al copiilor. Îl vei iubi din prima clipă. Ham-Hamy nu mușcă. El are grijă ca toți copiii care vin la Ambasad’Or Play să se distreze. Ți-am pregătit un tobogan haios pe care vei aluneca împreună cu amicii tăi. Râdeți și vă jucați în siguranță.

Galaxy Club: Parcă ai fi  într-un film SF. Culori, forme, lumini…extraterestre. Ți-am creat propria ta planetă în… Sistemul Solar al Distracției. Galaxy Club este discoteca puștilor care nu stau locului. Aici toată lumea uită de școală, teme, teze și referate. Muzica face legea și… toată lumea o respectă. Vorbim vrute și nevrute, bem un fresh și dansăm cât putem.  Adună-ți gașca pentru o petrecere epică. Da sign out și log off la orice mess ori Facebook. GalaxyClub e ultima fiță iar voi sunteți actorii principali.

Kombat Zone: Îți place să te lupți cu cei mai buni? Logic. Pentru că ești cel mai bun. Nivelul 4 de la Ambasad”Or Play este pentru tine. Kombat Zone te pune în situații limită: experiențe unice, tensiune, acțiune ca-n filme. 100% real, absolut bestial! În Kombat Zone vin doar băieții răi care nu cunosc frică și luptă până la capăt.Pentru că  ești unul dintre ei, ai acces liber în Zona de Luptă. Vei găsi un decor de camuflaj pentru ca inamicii să nu te găsească așa de ușor și cele mai tari jocuri: Air Hockey, Fussball, Nintendo Wii. Când cheful de distracție atinge nivelul maxim, pune stăpânire pe cele două simulatoare de curse. Arată ce poți! În Kombat Zone totul e permis! Fie că ești om de echipă sau un erou singuratic,  la Ambasad’Or Play / Level 4 câștigi întotdeauna.

În timp ce copiii se distrează în deplină siguranță în locurile de joacă, părinții se pot relaxa la una din cele 4 cafenele-restaurant moderne și bine aprovizionate: The Deck, Soudstorm, The Black Hole și Thunderstrike.

De asemenea Ambasad’Or Play pune la cale petreceri aniversare, creând cât mai exact povestea pe care și-o dorește copilul dumneavoastră și pentru asta vă pune la dispoziție o serie de servicii opționale la prețuri foarte mici:

Limo Party: Pentru cei mai importanți copii am pregătit LimoParty! 1 oră de plimbare prin oraș cu o SuperLimuzina tunată ca-n filmele SF (lasere, stroboscoape) unde micuții sunt întâmpinați de un MC profesionist care se va ocupa de entertainment pe toată perioadă plimbării.Ei vor avea pregătită limuzina cu muzică disco,  un covoraș de baloane, băutură soft și șampanie pentru copii ,astfel încât atmosfera să fie una de vip party. Dar distracția nu se termină aici! Limuzina cu VIK-uri (da, da, ați citit bine: Very Important Kids) ajunge la Ambasad”Or Play,locație de 5 stele care-i primește pe covor roșu „ca la Oscar”.Rezervă un loc în SuperLimuzină!

Animator: Costumat în diferite personaje, în funcție de preferința sărbătoritului, animatorul nostru vă garantează o petrecere extraordinară, ocupându-se de jocuri, concursuri, dansuri, face-painting și baloane modelabile.

MC: MC-ul Ambasad’Or Play va întreține o atmosferă electrizanta pe toată durata evenimentului dumneavoastră, oferind cele mai cool jocuri, concursuri și dansuri.

Mascota: Cu diferite costumații (Winnie the Pooh, Scooby Doo & Daphne, Minnie & Mickey Mouse), mascotele propuse de Ambasad’Or Play stau la dispoziția copiilor dumneavoastră pentru a le face din aniversarea lor o petrecere cum nici în cele mai frumoase vise ale lor nu își puteau imagina.


Grupe/clase de copii

Ambasad’Or Play ofera 4 zone de joacă, dispuse pe 4 nivele, fiecare adresându-se unei anumite categorii de vârstă, din intervalul 0 - 17 ani.


Informatii preturi

Contactati Ambasad’Or Play pentru oferta personalizata.


Localizare pe harta Ambasad’Or Play


Galerie foto Ambasad’Or Play

Lumea Ambasad’Or Play te vrăjeşte!


Recenzii utlizatori

nicoleta

Nota: 4.8/5

Mi-a placut. Cred ca ar fi utile mai multe activitati educative, dar ca dotari si personal, este foarte ok.

madadobre

Nota: 5/5

Mi-a placut tare mult. Dotari foarte ok, design placut, zona pentru parinti perfecta. Ne relaxam si noi parintii iar copiii se distreaza. Imi place maxim!

maria

Nota: 5/5

Superb locul. Urmatoarea petrecere aici o voi organiza!

cami

Nota: 5/5

Locul acesta arata senzational. Nu am stiut ca exista un astfel de loc pentru petreceri... Am fost la cel din Otopeni la o nunta, dar nu stiam ca au si loc pentru copii. Foarte dragut.

Adauga o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies