Gradinita Zuzzy

Gradinita ZUZZY este situata intr-o zona ultracentrala a Bucurestiului, in strada Polona, nr 93, oferind un cadru special conceput pentru activitatile educational-recreative ale copiilor cu varsta intre 2- 7 ani. Prioritar pentru echipa educativa a gradinitei noastre este asigurarea calitatii serviciilor educationale si crearea unui mediu favorabil cresterii armonioase a copiilor, cat si a dezvolatarii senzoriale si motorii a prescolarilor.

Acordam o atentie deosebita sanatatii copiilor din gradinita, prin serviciul de asistenta medicala asigurat de o clinica particulara din apropierea gradinitei, cat si prin consiliere si evaluare psihologica permanenta, acordata de psihologul gradinitei.

Gradinita Zuzzy ofera copiilor ocazia de a participa in timpul vacantei de vara la cursurile inovatoare ale Clubului de Vara, organizat in aceasta perioada . Timpul de joaca al copiilor este folosit in scop educational, cu jocuri distractive pe diverse teme, concursuri, activitati de pictura si arte aplicate care stimuleaza dezvoltarea creativitatii copiilor aducandu-le bucurii si satisfactii.

Gradinita functioneaza cu program special de educare bilingv: roman-englez.
Cu sinceritate si inspiratie, o echipa tanara si entuziasta va avea grija sa transforme invatatura in distractie si distractia in invatatura.

Detalii contact Gradinita Zuzzy

Adresa: Str. Polona Nr. 93 (zona Calea Floreasca – Spitalul de Urgenta), Sector 1

Localizare pe harta Gradinita Zuzzy


Recenzii utlizatori

Momentan, Gradinita Zuzzy nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies