Gradinita Toys Story

Stim ca fiecare parinte isi doreste un copil frumos la minte ,la trup si la suflet. Cand privesti un copil zambind,in ochii lui vezi cat de frumoasa poate fi lumea. Cand vezi un copil lucrand ,observi cat de mult conteaza un detaliu si cata fericire poti avea facand un lucru simplu.

Cand vezi cat de curios este un copil,te simti dator sa ii prezinti lumea astfel incat sa nu-I fie teama de necunoscut si mai ales sa simta ca o ia ,treptat in stapanire. Copiii au felul lor de a vedea lumea si sunt singurii carora nu le este frica de viitor. Isi zidesc fericirea pe visuri,iar povestile in care binele invinge raul fac parte din realitatea lor. Copiii au nevoie doar de o sansa pentru a-si demonstra valoarea. Fiecare copil este diferit si nu poate fi comparat decat cu sine insusi.In schimb sunt cateva trasaturi esentiale in functie de care poate fi apreciat nivelul de dezvoltare al unui copil in plan socio-emotional,in planul limbajului si al cunoasterii ,precum si in plan fizic.

Detalii contact Gradinita Toys Story

Adresa: Calea Timisorii, nr.6

Localizare pe harta Gradinita Toys Story


Recenzii utlizatori

Momentan, Gradinita Toys Story nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies