Gradinita Tom si Jerry Junior

Gradinita Tom si Jerry Junior se adreseaza tuturor copiilor, ajutandu-I sa valorifice pozitiv relatiile interumane si sa se adapteze cerintele unei societati in permanenta schimbare.

Gradinita Tom si Jerry Junior ofera o educatie interculturala si multiculturala bazata pe cooperare si actiune efectiva, recunoasterea valorilor nationale si international, ajutandu-I pe copii sa beneficieze de diversitate culturala in dezvoltarea personala si sociala.

Gradinita Tom si Jerry Junior propune un curriculum original si complex imbogatind programa Ministerului Educatiei pentru Invatamatul Prescolar cu strategii de instruire bazate pe principiul integrarii multidisciplinare.

Gradinita Tom si Jerry Junior are o echipa de cadre didactice care sunt recunoscute in primul rand pentru dragostea si afectiunea fata de copii, pentru grija si atentia pe care le-o ofera si nu in ultimul rand pentru pregatirea profesionala si experienta in domeniul educational.

Detalii contact Gradinita Tom si Jerry Junior

Adresa: Str. Vanatori , Nr 55

Localizare pe harta Gradinita Tom si Jerry Junior


Recenzii utlizatori

Momentan, Gradinita Tom si Jerry Junior nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies