Gradinita Sweet Dreams

Gradinita Sweet Dreams, cu predare intensiva a limbii engleze si monitorizare video permanenta este acel loc special in care copilul dumneavoastra are posibilitatea de a se dezvolta armonios din punct de vedere emotional si educational. Personalul nostru calificat va pune nevoile copilului mai presus de orice.

Unul din obiectivele principale in formarea si educarea copilului este pregatirea pentru interactiunea cu lumea inconjuratoare. La Gradinita Sweet Dreams copilul invata sa-i respecte pe cei din jur si sa aprecieze ceea ce inseamna sa faci parte din comunitate.

Curiozitatea si dragostea de cunoastere a copilului sunt incurajate si dezvoltate de catre personalul nostru, constienti fiind de faptul ca tocmai acestea reprezinta catalizatorul prin care copilul isi insuseste cunostinte noi.

Un sistem de valori bine definit este piatra de temelie in formarea caracterului oricarei minti tinere.

Tocmai de aceea una din preocuparile noastre principale este de a invata copilul despre adevaratele valori ale vietii. Fiecare copil are propriile sale nevoi, care trebuie indeplinite diferit de la caz la caz.

La Gradinita Sweet Dreams din Bacau copilul este acceptat in functie de propriile nevoi.

Detalii contact Gradinita Sweet Dreams

Adresa: Strada Florilor, Nr. 12

Localizare pe harta Gradinita Sweet Dreams


Recenzii utlizatori

Momentan, Gradinita Sweet Dreams nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies