Gradinita Sandy Belle

Gradinita "SANDY BELLE" - este o institutie de invatamant acreditata prin Ordinul MECTS nr.5302/ 25.09.2009 ce promoveaza un sistem educational complex, constand in dobandirea competentelor, valorificarea acestora prin stimularea creativitatii si integrarea sociala a copiilor, pentru asigurarea reusitei scolare. Gradinita dispune de un mediu educational care incurajeaza copiii sa exploreze, sa aiba initiative si sa creeze. Asigurarea calitatii proceselor de predare si invatare, precum si a serviciilor educationale este realizata de personal didactic calificat, de un spatiu generos si o dotare corespunzatoare.

Dotarea gradinitei:
Gradinita are atributul unui climat intern familial care permite o educatie in functie de ritmul propriu al fiecarui copil, de nevoile sale afective si de activitatea sa fundamentala, jocul. Activitatea se desfasoara intr-un spatiu ultramodern, aflat intr-o zona linistita, usor accesibila, fiind dotat si amenajat astfel incat copiii sa regaseasca confortul de acasa.

Detalii contact Gradinita Sandy Belle

Adresa: Str. Victoriei, nr. 15 A

Localizare pe harta Gradinita Sandy Belle


Recenzii utlizatori

Momentan, Gradinita Sandy Belle nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies