Grădiniţa Ruxy

Gradinita “Ruxy” ofera copilului dumneavoastra conditii deosebite de dezvoltare si afirmare personala.

Indrumarea copiilor se va face de catre cadre didactice amabile, apte a se adapta nevoilor individuale ale micutilor.

Sediul gradinitei dispune de o cladire noua, dotata la cele mai inalte standarde si se compune din 5 sali de curs, 4 dormitoare, sala de cinema, sala de lectura, sala de sport, sala de mese, bucatarie si un vestiar foarte spatios.

Spre deosebire de alte gradinite, desfasuram activitati in aer liber zilnic! Parcul nostru, special amenajat pe o suprafata de 1000 mp, ce dispune de topogan, leagane , groapa cu nisip si un mic iaz, reprezinta un prilej de bucurie pentru toti copii.

In plus, copiii au posibilitatea sa vizioneze desene animate de lung metraj, povesti tematice si filme educative in cadrul cinematografului, amenajat potrivit varstei lor.

Sala de lectura dispune de o tabla interactiva cu multiple programe educative dar si jocuri tematice foarte distractive pentru cei micuti.

Tinand cont de importanta hranei, care trebuie sa asigure vitaminele si caloriile necesare unei dezvoltari optime, NU apelam la servicii de catering . Mancarea este pregatita in regim propriu, asigurand astfel calitatea si diversitatea necesara.

Siguranta este un factor foarte important pentru noi, motiv pentru care gradinita este dotata cu interfon si camere de supraveghere.

Si pentru a usura si mai mult situatia parintilor oferim si transport!

Detalii contact Grădiniţa Ruxy

Adresa: B-dul Brasovului Nr.35

Localizare pe harta Grădiniţa Ruxy


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa Ruxy nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies