Grădiniţa Româno-Americană Crinul

Grădiniţa Româno-Americană Crinul este o grădiniţă particulară, care funcţionează din 1997 şi se ghidează după principiul că vârsta preşcolară este cea mai importantă perioadă în dezvoltarea copilului, în care se pun bazele personalităţii acestuia. Avem in vedere crearea unei atmosfere propice în care copiii să se dezvolte din punct de vedere intelectual, personal, social, lingvistic, moral, creativ, fizic şi emoţional.

Grădiniţa Americano-Română CRINUL este o instituție de învățământ cu un sistem de predare bilingv, englez -român, înființată în anul 1997, acreditată național de MECTS prin Ordinul Ministrului nr. 5606/2011.

Procesul instructiv-educativ se desfășoară conform Curriculumului Național şi al unui curriculum american. Grădinița este dotată la standarde internaționale, în procesul educațional folosindu-se tehnici de predare inovatoare, interactive și materiale didactice performante.

Grădiniţa Americano-Română CRINUL se bucură de un colectiv de profesioniști de excepție, format din: profesori români cu experiență, profesori americani voluntari, vorbitori nativi de limba engleză, psihologi și experți în educație.

Grădiniţa Americano-Română CRINUL este alegerea potrivită pentru familiile care își doresc o grădiniță unde copiii vin cu plăcere, unde își dezvoltă mintea, creativitatea și spiritul.

Copiii noștri sunt pregătiți pentru viață, pentru provocările ce le stau înainte și sunt gata să schimbe lumea!

Detalii contact Grădiniţa Româno-Americană Crinul

Adresa: Str. Clujului, Nr. 6

Localizare pe harta Grădiniţa Româno-Americană Crinul


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa Româno-Americană Crinul nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies