Grădiniţa Rază de Soare

Grădiniţa Rază de Soare şi-a deschis porţile din 1 Septembrie 2009, fiind amplasată într-o zonă foarte liniştită a noului cartier rezidenţial Bunloc, într-o vilă cu 4 niveluri, ce deţine un interior ultramodern, 4 săli de grupă mobilate corespunzător pentru desfăşurarea în condiţii optime a procesului de învăţământ, fiecare având în dotare: TV, DVD-player, PC, camera supraveghere video, bibliotecă, jocuri educative, jucării, măsuţe şi scăunele corespunzătoare fiecărui nivel de vârstă, pătuţuri pentru programul de odihnă al copiilor, 2 grupuri sanitare pentru copii dotate cu mobilier corespunzător, o sală de mese, vestiar, camera de primire si triere a copiilor, unde se ofera, o data pe saptamana, asistenta medicala, sală de spectacole şi serbări şi o curte interioară cu gazon şi jucării de exterior, monitorizată permanent prin camere video.

Grădiniţa Rază de Soare oferă copiilor Dvs. un cadru instructiv-educativ la cel mai înalt nivel, activităţi creative şi recreative propice dezvoltării armonioase, prin intermediul unui personal didactic şi nedidactic 100% calificat şi cu experienţă în domeniu şi prin mijloace şi metode didactice de ultima generaţie. Accesul în grădiniţă se face doar pe bază de interfon, astfel asigurându-se siguranţa şi securitatea maximă a copiilor. În incinta grădiniţei funcţionează un sistem de supraveghere non-stop, pus la dispoziţia părinţilor pentru a veghea asupra propriilor copii în orice moment al zilei.

Detalii contact Grădiniţa Rază de Soare

Adresa: Str.Gorunului Nr. 40

Localizare pe harta Grădiniţa Rază de Soare


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa Rază de Soare nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies