Grădiniţa Prietenii lui Mickey

Grădiniţa “Prietenii lui Mickey” este cea mai modernă şi spaţioasă grădiniţă din comuna Floreşti. Situată pe strada Florilor la numărul 192 H grădiniţa este uşor de găsit şi aproape de cele mai noi cartiere ale comunei. Copilul dumneavoastră va avea avantajul să vină într-un spaţiu nou, construit special pentru această destinaţie, cu dotări moderne şi personal calificat. Astfel că micuţul dumneavoastră va veni aici cu plăcere şi se va dezvolta armonios şi sănătos în acest mediu.

Dispunem de un personal cu experienţă care asigură un nivel ridicat de calitate actului educaţional. Astfel personalul nostru cuprinde 10 educatoare, 4 îngrijitoare, asistentă medicală, medic şi consilier şcolar. În plus activităţile educative sunt adaptate cerinţelor societăţii actuale (engleză, dans modern, gimnastică) pentru ca cei mici să îşi dezvolte cât mai mult abilităţile, cunoştinţele şi talentele personale şi să fie pregătiţi pentru viitor. De asemenea mâncarea este de tip catering, astfel oferind copiilor o largă gamă de sortimente. Suprafaţa utilă a interiorului este de 500m², iar în exterior se regăseşte un parc îngrădit de 300m², astfel oferind copiilor siguranţă.

Detalii contact Grădiniţa Prietenii lui Mickey

Adresa: Floresti, str. Florilor nr. 192H

Localizare pe harta Grădiniţa Prietenii lui Mickey


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa Prietenii lui Mickey nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies