Grădiniţa Planeta Copiilor

Grădiniţa Planeta Copiilor din Oradea ofera copilului dumneavoastra posibilitatea integrarii intr-un alt mediu decit cel al familiei, mediu in care va invata sa interactioneze cu alti copii, va invata ca exista norme sociale carora ne supunem cu totii, in scopuri sanatoase pentru toti, va fi ingrijit si supravegheat, va fi educat si pregatit pentru scoala, va fi inconjurat de persoane pregatite si avand chemare pentru lucrul cu copilul, cu experienta in a-i dezvolta abilitatile si mai ales va fi inconjurat de dragoste, afectiune si caldura.

Grădiniţa Planeta Copiilor este un partener de incredere in educatia copilului tau! Scopul nostru comun este de a crea indivizi cu o personalitate puternica, cu spirit civic, bine instruiti si bine pregatiti pentru viata. Daca doriti calitate, profesionalism, siguranta afectiva si confort pentru copilul dumneavoastra, va asteptam la Grădiniţa Planeta Copiilor. Aici orice copil are sansa de a se dezvolta armonios, primind o educatie complexa ce asigura o evolutie a acestuia pe toate planurile, sub indrumarea unui personal bine pregatit si dornic de a realiza o educatie de inalta calitate.

Detalii contact Grădiniţa Planeta Copiilor

Adresa: Strada Gabriela Szabo, nr. 3 - 11

Localizare pe harta Grădiniţa Planeta Copiilor


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa Planeta Copiilor nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies