Grădinița Piticot Barbă Cot

Grădinița Piticot Barbă Cot a fost inființată în anul 2008, într-un moment în care învățământul particular preuniversitar abia prindea contur în Municipiul Pitești. Grădinița noastră a pășit în primul an cu un număr foarte mare de copii repartizați atât la cele două grupe de preșcolari, cât și la grupa de after school. Calmi sau neliniștiți, timizi sau îndrăzneți, înalți sau scunzi, rotofei sau firavi, toți au pășit într-o altă etapă a copilăriei lor. Ascunși după fusta mamei, trăgând-o pe aceasta cu disperare de mână pentru a fi siguri că nu vor fi abandonați sau pășind singuri cu multă siguranță, ei au intrat în sala de grupă întrebându-se cum va arăta oare educatoarea, ce este grădinița, de ce ei trebuie să stea toată ziua acolo, când acasă era foarte bine!

Ne-am străduit în fiecare an să câștigăm încrederea copiilor și pe cea a părinților deopotrivă și mai presus de toate să clădim un loc în care.

Pentru că, fiecare clipă petrecută în grădinița noastră într-un mediu modern, liniștit, sănătos și prietenos, trezește dorința copilului de a fi departe de televizor și să se dezvolte din punct de vedere fizic, psihic și intelectual, beneficiind în același timp și de un meniu sănătos, diversificat și în permanență verificat.

Vă asigurăm că tot personalul din grădiniță, în permanență, este alături de copii, implicându-se personal în amenajarea spațiului educațional, în crearea programelor educativ-recreative și a proiectelor pe termen lung și mediu.

Detalii contact Grădinița Piticot Barbă Cot

Adresa: Str. Alunului, Nr. 50A, Cartier Gãvana II

Localizare pe harta Grădinița Piticot Barbă Cot


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădinița Piticot Barbă Cot nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies