Grădiniţa Pinochio

Grădiniţa Pinochio este un loc frumos şi prietenos în care copiii dvs. se pot simţi fericiţi şi relaxaţi. Scopul nostru este de a crea un mediu inspiraţional şi iubitor pentru dezvoltarea personalităţii copiilor cu bucuria caracteristică vârstei.

Gradinița cu Program Prelungit” Pinochio” funcționează într-o vilă pe doua nivele, cu spații interioare și exterioare modern amenajate,respectând particularitățile de vârstă antepreșcolară și preșcolară, care permit o bună desfășurare a programului instructiv–educativ.

Suprafața interioară este de 210 mp (4 săli de clasă, bibliotecă, hol de acces cu vestiare, sală de servit masa, bucătărie proprie, cabinet medical, 3 grupuri sanitare). Curtea are o suprafață de cca.400 mp, cu spațiu de joc în aer liber, destinat activităților sportive, recreative și mult spațiu verde format din pomi fructiferi, iarbă și flori.

Gradinița cu Program Prelungit” Pinochio” funcționează cu un număr de trei grupe cu program prelungit, create pe nivele de vârsta, pentru ca fiecare copil să se bucure de activități didactice și recreative specifice vârstei si particularităților sale individuale. Personalul gradiniței este format din educatoare specializate, avand definitivat sau gradul didactic II, consilier școlar, asistenta medicala, bucatar și personal de îngrijire calificat.

Detalii contact Grădiniţa Pinochio

Adresa: Prelungirea Bradului nr.5

Localizare pe harta Grădiniţa Pinochio


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa Pinochio nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies