Grădiniţa Pinocchio

Grădiniţa Pinocchio a fost infiintata in anul 2004, functionand ca gradinita in limba engleza intensiv, cu program normal si prelungit. din anul 2013, copiii beneficiaza si de serviciile de after school; urmarindu-le astfel evolutia acestia au obtinut rezultate deosebite, confirmand si in acest fel, nivelul ridicat de pregatire de pe parcursul anilor.

Pinocchio ii asteapta pe cei mici de Luni pana Vineri, incepand de la ora 09.00 pana la ora 13.00, pentru varianta de program scurt si de la ora 09.00 pana la ora 17.00 pentru varianta de program prelungit, cu posibilitatea orelor suplimentare dupa program la cererea parintilor.
In timpul zilei copiii beneficiaza de trei mese: mic dejun la ora 09.30, pranz la ora 13.00 si o gustare dupa ora de somn la ora 16.00, toate acestea in regim catering.

Meniul gradinitei este diversificat si echilibrat intocmit cu acordul medicului nutritionist si respectandu-se toate normele igienico-sanitare in vigoare.

Activitatile educative se desfasoara toate in limba engleza si cuprind activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunoasterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica.

Deasemenea, consideram faptul ca activitatile extracurriculare reprezinta modalitatea optima de realizare a educatiei non-formale. Gradinita Pinocchio, prin proiectele educationale initiate de catre cadrele didactice in parteneriat cu alte unitati de invatamant precum Palatul Copiilor, Facultatea de Muzica sau Facultatea de Silvicultura , au participat la diverse evenimente, precum concerte simfonice, vizite la expozitii, largindu-si atfel orizontul cultural, completand cu notiuni noi volumul de cunostinte insusite la activitati. Copiii participa la spectacole de teatru de papusi si de opereta, concerte simfonice educative, vizite la: Biblioteca Judeteana, Radio si televiziunea locala, manastiri si alte obiective culturale din Brasov si imprejurimi: Prima Scoala Romaneasca, Cetatea Rasnovului, Castelul Bran, Muzeul Satului etc., spectacole de iluzionism , circ sau cinema, precum si pregatirea de catre ei insisi a unor serbari sau petreceri cu diferite ocazii, concursurile si expozitiile din cadrul gradinitei. Grupele sunt formate din 10 copii pe nivel de varsta (grupa mica 3 – 4 ani, grupa mijlocie 4 – 5 ani, grupa mare 5 – 6 ani).

Detalii contact Grădiniţa Pinocchio

Adresa: Str. Soimului nr. 1

Localizare pe harta Grădiniţa Pinocchio


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa Pinocchio nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies