Grădiniţa Patricia

Creşa şi Grădiniţa „Patricia” vine în întâmpinarea nevoilor micuţilor dumneavoastră, oferindu-vă un program deosebit de educaţie, în cele mai bune condiţii, realizat prin metode moderne şi interactive de predare, în vederea dezvoltării copilului într-o personalitate activă si creatoare, în conformitate cu cerinţele de bază ale societăţii şi a potenţialului său biopsihic şi individual.

Creşa şi Grădiniţa „Patricia” este locul în care se acordă atenţie, îngrijire şi iubire, fiecărui copil. Calitatea şi profesionalismul, constituie elemente caracteristice ale întregii activităţi derulate în grădiniţă, precum şi a relaţiilor interumane, din cadrul instituţiei noastre.

Dezvoltarea fizică, psihică, spirituală, socială, afectivă, cognitivă şi culturală a copiilor, reprezintă pentru noi o prioritate.

Pe drumul formării, am călăuzit în decursul timpului, copii din toate clasele sociale, excluzând discriminarea de orice fel.

Personalul specializat, pune în aplicare reguli de etică, morală şi deontologie profesională, oferindu-le copiilor o educaţie completă, plecând de la premisa că grădiniţa reprezintă un context favorabil pentru formarea individului din punct de vedere moral, operând cu concepte precum dreptate, echitate, bunătate şi adevăr.

Creşa şi Grădiniţa „Patricia” pune un accent deosebit pe comunicarea optimă şi în timp real cu părinţii, zilnic şi cu ocazia şedinţelor de consiliere.

Grădiniţa noastră ia parte în mod activ la viaţa comunităţii din Cluj-Napoca, se implică în proiecte naţionale şi internationale, organizează evenimente pentru copii, transformând perioada copilăriei, într-o lume de basm, pentru cei mici.

Detalii contact Grădiniţa Patricia

Adresa: str. Franz Liszt, nr. 18

Localizare pe harta Grădiniţa Patricia


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa Patricia nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies