Grădiniţa Paradisul Prichindeilor

Grădiniţa cu Program Prelungit "Paradisul Prichindeilor", având obţinute toate avizele de funcţionare eliberate de: Autoritatea de Sănătate Publică a Judeţului Cluj, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” judeţul Cluj, Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj, este mediul creat din dragoste şi preţuire faţă de copil, este locul ideal în care fiecare copil va creşte şi se va dezvolta, fiind atent îndrumat pentru a găsi cea mai sigură cale spre reuşită.

Ne-am propus să fim speciali prin tot ceea ce întreprindem: de la amenajarea acestui loc magic în care am aşezat măsuţe, scăunele şi pătuţuri, toate aşa frumoase ca pentru prichindei, la jucăriile şi jocurile care încântă ochii şi imaginaţia copiilor, dar mai presus de toate la selecţia unei echipe de profesionişti capabili să ofere copiilor grijă, educaţie şi mai ales dragoste. De ce ? Pentru că vrem ca Grădiniţa cu Program Prelungit "Paradisul Prichindeilor" sa fie plină de copii fericiţi, sănătoşi, capabili să facă faţă oricarei provocări.

Grădiniţa cu Program Prelungit "PARADISUL PRICHINDEILOR" este locul feeric unde realitatea şi visul se întrepătrund dând naştere unui univers paradoxal în care se amestecă noul şi familiarul, cunoaşterea şi jocul, tradiţia şi inovaţia. Credem cu convingere că Grădiniţa noastră este una din instituţiile de referinţă ale învăţământului preşcolar clujean, devenind un mediu ideal de dezvoltare armonioasă a copiilor, de dezvoltare şi afirmare profesională a cadrelor didactice, un adevarat laborator de formare a unor generaţii de copii capabili de performanţe şi perfect adaptabili unei societăţi dinamice.

Detalii contact Grădiniţa Paradisul Prichindeilor

Adresa: Str. Constantin Brancoveanu, nr. 22

Localizare pe harta Grădiniţa Paradisul Prichindeilor


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa Paradisul Prichindeilor nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies