Grădiniţa Panda

Grădiniţa cu Program Prelungit „Panda” este o instituţie privată, autorizată de către ARACIP prin hotărârea 1/18.02.2011 şi de către Inspectoratul Şcolar Cluj prin Decizia nr.1342/26.10.2009.

DE CE "PANDA"?:
-pentru că funcţionează în clădiri noi, cu dotări la standarde europene, cu sisteme de supraveghere video conectate la internet, părinţii putându-şi vedea astfel copiii pe toată durata timpului pe care şi-l petrec în grădiniţă
- pentru că sălile de clasă sunt personalizate, fiecare grupă desfăşurându-şi activitatea într-o sală amenajată în funcţie de vârsta.
- pentru că grupele de copii sunt constituite după criteriul vârstei, conform nivelelor din invăţământul preşcolar
- pentru că numărul maxim de copii la grupă este 15-18 copii pentru grupele de copii cu vârsta cuprinsă între 3 – 6 ani şi 12 pentru grupele de copii cu vârsta de sub 3 ani ( în acest caz la grupă sunt 2 educatoare simultan ).
- pentru ca grădiniţa asigură asistenţă medicală, efectuându-se triajul zilnic copiilor la intrarea în grădiniţă, nepermiţându-se accesul copiilor bolnavi.
- pentru că în cadrul grădiniţei, ergoterapeutul monitorizează evoluţia senzo-motrică a copiilor, din 6 în 6 luni cu ajutoriul screeningurilor.
- Pentru că se asigură consiliere psihologică şi personal calificat de îngrijire şi supraveghere.
- pentru ca mâncarea pe care copiii dumneavoastră o servesc în grădiniţă este pregătită intr-o firmă de catering care respectă cu stricteţe normele europene de igienă, iar meniul zilnic este atent alcătuit şi supravegheat de un medic nutriţionist.

Detalii contact Grădiniţa Panda

Adresa: str. Mircea Eliade nr. 30

Localizare pe harta Grădiniţa Panda


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa Panda nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies