Grădiniţa Ortodoxă Sfanta Ecaterina

Grădiniţa Ortodoxă Sfanta Ecaterina - locul unde copiii sunt fericiti!

Daca si dumneavoastra impartasiti convingerile noastre si cautati sa va cresteti copilul sanatos, cinstit si bun, in armonie cu natura si cu respect pentru valorile traditionale romanesti, va asteptam cu drag la Gradinita Sfanta Ecaterina!

Copiilor le oferim, pe langa educatia conforma programei scolare in vigoare, un reper de viata ortodoxa bazata pe valorile traditionale romanesti, invataturi de credinta, rugaciune, participare la Sfanta Liturghie in zilele de sarbatoare, incurajarea in dezvoltarea aptitudinilor muzicale, a personalitatii si calitatilor intelectuale, sociale si emotionale, intr-un mediu creativ, stimulator si adecvat varstei.

Programul educativ este menit sa acorde si parintilor sprijin in formarea unor deprinderi de viata crestina la copiii lor, inca din primii ani de viata si sa cultive dimensiunea spirituala a personalitatii copilului in relatie cu cea intelectuala si cea psiho-sociala a acestuia.

Detalii contact Grădiniţa Ortodoxă Sfanta Ecaterina

Adresa: Strada Avram Iancu nr. 41

Localizare pe harta Grădiniţa Ortodoxă Sfanta Ecaterina


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa Ortodoxă Sfanta Ecaterina nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies