Grădiniţa O Lume Minunata

Grădiniţa O Lume Minunata va avea portile deschise pentru toti copiii, indiferent de etnie sau religie, care au nevoie de o educatie adaptata societatii actuale si o pregatire calitativ superioara necesara integrari activitatii viitoare in scoala. Fiecare copil va fi sprijinit sa isi urmeze drumul sau personal de crestere si dezvoltare oferind suport pentru valorificarea potentialului psihic si fizic.

Sub deviza “Educatie pentru viata”, in 2011 s-a deschis si in orasul nostru prima gradinita care imprumuta caracteristicile si principiile sistemului de invatamant Montessori. Educatia Montessori este o experienta in continua desfasurare; ea se bazeaza pe auto-constructia continua a copilului, zilnic, saptamânal, anual, pe toata durata programului.

Gradinita Montessori este o “camera de zi” pentru copii. Ei aleg activitatea lor din rândul materialelor cu auto-corectare, afisate pe rafturi deschise, iar ei vor lucra în zone de lucru specifice. Peste o perioada de timp, copiii se dezvolta într-o “comunitate normalizata” de lucru cu concentrare ridicata si doar câteva întreruperi. In gradinita noastra fiecare copil va fi sprijinit sa isi urmeze drumul sau personal de crestere si dezvoltare oferindu-i suport pentru valorificarea potentialului psihic si fizic.

Gradinita noastra, „O Lume Minunata” este autorizata de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului prin ordinul 6260 / 7.11.2011.

Detalii contact Grădiniţa O Lume Minunata

Adresa: Strada Turnului, nr.3

Localizare pe harta Grădiniţa O Lume Minunata


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa O Lume Minunata nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies