Grădinița Noastră

Pentru ca va doriti pentru copilul dumneavoastra un loc in care sa fie fericit, la “GRADINITA NOASTRA” va fi intotdeauna in siguranta si inconjurat cu dragoste de un personal tanar si calificat.

Aici este locul unde copilul dumneavoastra devine mai sociabil nu numai cu colegii de grupa, ci si cu oamenii din jur, este locul unde isi imbogateste limbajul si isi descopera aptitudinile.

Sprijinind independenta, dobandirea capacitatii de decizie si asumarea responsabilitatilor, gradinita noastra isi propune sa faciliteze constructia unei imagini de sine puternice, pozitive care sa determine increderea in fortele proprii si respectul de sine la copii.

De aceea, dezvoltarea pe plan personal este o preocupare fundamentala a gradinitei, incepand de la cei mai mici copii, care de abia intra in gradinita şi continuand pana la cei de grupa pregatitoare. „Gradinita noastra” ofera genul de educatie care merge dincolo de sensul strict academic si care ii pregateste pe copii pentru o viata in permanenta schimbare.

Programul educational se bazeaza pe: Programa activitatilor instructiv educative recomandata de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Detalii contact Grădinița Noastră

Adresa: Str. Calea Motilor Nr. 224

Localizare pe harta Grădinița Noastră


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădinița Noastră nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies