Grădiniţa Montessori Edu

Te-ai gandit vreodata ca scolile din ziua de astazi ii limiteaza pe copiii prea independenti, prea talentati sau prea pasionati? Daca “standard” nu este indeajuns, atunci cu siguranta ti-ai dori pentru copilul tau o educatie diferita, care sa ii stimuleze creativitatea si sa-i dezvolte armonios personalitatea. Ai noroc! In acest moment exista alternative, iar una dintre cele mai interesante si cea pe care ne-am hotarat sa o practicam este metoda numita Montessori.

Numarandu-se printre cele mai recente trenduri mondiale in materie de educatie, desi este fondat acum mai bine de 100 de ani, Montessori este un sistem flexibil care merge pe principiul autoeducarii si care ii ajuta pe copii sa se dezvolte in mod natural si sa isi modeleze caracterul prin libertatea de a lua propriile decizii. Este un sistem care ii ajuta sa isi descopere talentele si pasiunile de timpuriu.

La noi, cei mici sunt stimulati de increderea cu care sunt investiti de catre pedagogi cand li se permit activitati pe care ei le percep ca fiind specifice numai adultilor, cum ar fi aranjarea obiectelor la locul de joaca, udarea florilor sau prepararea unor feluri de mancare. Aceste actiuni simple cu o importanta extraordinara pentru copii, ii responsabilizeaza si ii ajuta sa isi intuiasca propriile forte printr-o participare activa si constienta la “ceva important”.

Noi lucram cu copilul astfel incat odata trezita curiozitatea acestuia, sa isi doreasca sa invete si sa inteleaga informatia, ca alternativa la invatatul mecanic disfunctional si des practicat in sistemul atat de bine cunoscut al scolii de azi.

Detalii contact Grădiniţa Montessori Edu

Adresa: Str Mantuleasa, nr 21

Localizare pe harta Grădiniţa Montessori Edu


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa Montessori Edu nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies