Grădinița Mini London

Grădinița „Mini London” vine în întâmpinarea familiei încercând să devină parteneri în formarea copiilor pentru viață, scopul comun fiind dezvoltarea armonioasă a personalității lor.
Prin personalul atât didactic cât și nedidactic oferim un mediu educațional profesional, familial și amuzant în care copiii sunt încurajați să experimenteze, să comunice, să-și exprime propriile sentimente, dorințe, să accepte diversitatea, să fie UNIC.
Grădinița dispune de un personal didactic tânăr, calificat, cu studii pedagogice și experiență în domeniu ce va oferi copiilor experiențe diverse și activități interesante, toate aliniate la modelele europene.
Personalul nedidactic al grădiniței formează o echipă de profesioniști prompți în orice moment pentru a oferi îngrijirea și sprijinul de care copiii au nevoie.
De asemenea, grădinița beneficiază și de serviciile unei asistente medicale prezentă în fiecare zi pentru a se asigura de sănătatea și igiena strictă a copiilor.
Securitatea în grădiniță este asigurată de un agent cu pregătire în domeniu și în același timp de camere de supraveghere video.
Mediul educațional în care ne desfășurăm activitatea este unul adaptat pentru nivelul copiilor și constă într-un imobil nou cu demisol, parter și două etaje. Grădinița dispune de săli de grupă pentru fiecare nivel de vârstă, de sală de mese, sală pentru activități sportive și pentru petreceri ale copiilor. Dispunem de cabinet medical, grupuri sanitare pe fiecare nivel, vestiar și sală de recreere pentru copii, spațiu de joacă exterior dotat cu jucării bine alese pentru copiii noștri.

Detalii contact Grădinița Mini London

Adresa: Strada Mihai Viteazul nr 118

Localizare pe harta Grădinița Mini London


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădinița Mini London nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies