Gradinita lui Matei

GRADINITA LUI MATEI este situata in zona de Nord a Bucurestiului si beneficiaza de un spatiu generos, de peste 2.000 mp, special amenajat astfel incat copiii sa primesca o educatie de calitate, dupa cele mai inalte standarde din domeniu. In plus, oferim activitati precum inot in piscina privata a gradinitei, cursuri de arta, dansuri si multe alte jocuri si sporturi educationale, sub coordonarea personalului nostru calificat.
Activitațile educationale se desfasoara conform programei Ministerului Educatiei si Cercetarii. Serviciile de cea mai inalta calitate in domeniul educatiei si ingrijirii copiilor sunt asigurate de personal cu pregatire corespunzatoare, dupa un program bine stabilit.
Meniul este afisat parintilor si, bineinteles, pe placul copiilor. Este intocmit cu ajutorul unui medic nutritionist, cuprinde gustari si preparate calde pregatite in bucataria proprie. Astfel se garanteaza pentru o alimentatie sanatoasa si plina de nutrientii necesari celor mici.
Copiii beneficiaza de servicii personalizate, in functie de nevoile individuale, dar şi de cele ale parintilor. De exemplu, poti opta ca prichindelul tau sa faca cursuri de inot in piscina privata sau ca el sa fie transportat de acasa la gradinita si invers (cu microbuzul propriu de 20 de locuri), plus multe alte servicii pe care te invitam sa le descoperi in locatia noastra.

Detalii contact Gradinita lui Matei

Adresa: Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti Nr. 40, Sector 1

Localizare pe harta Gradinita lui Matei


Recenzii utlizatori

Momentan, Gradinita lui Matei nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies