Grădiniţa Licurici

Gradiniţa particulară “ LICURICI” - Alba Iulia este o gradinita autorizată de către M.E.C.I. prin Hotărarea Consiliului ARACIP - ca unitate privata de invatamant pentru nivel prescolar. Grădiniţa este amplasată în municipiul Alba-Iulia în partea de N/V a cartierului ,,CETATE” într-o zonă sigură şi liniştită.

Grădiniţa ,, Licurici ’’ funcţionează într-o casă tip vilă, compusă din demisol, parter, etaj şi mansardă. Spaţiul este modern, generos, amenajat conform standardelor de calitate. În acest cadru ambiental dotat după principii moderne putem dedica câte un spaţiu fiecărei activităţi prevăzute în cadrul curriculumului sau modifica aspectul sălilor cu mare uşurinţă graţie mobilierului care permite deplasarea şi reamenajarea interiorului.

Dispunem de materiale didactice diverse: planşe, jocuri didactice, softuri educaţionale metodologie de ultima ora, diverse echipamente moderne ce permit desfăşurarea tuturor activităţilor în cele mai bune condiţii.

Programul nostru - 7,30 -18,00 -este flexibil,adaptat tuturor cerintelor iar serviciile educationale de calitate sunt completate de condiţii foarte bune de supraveghere, alimentaţie, odihnă si joacă. Întâlnirea de dimineaţă are loc în ,,CLUBUL DE PRIMIRE AL COPIILOR” într-un climat stimulativ şi plăcut, organizat pe arii de stimulare: ,, Bibliotecă ‘’, ,,Artă’’, ,,Ştiinţă’’, ,,Jocuri de masă’’, ,,Jocuri de rol’’ . Ne dorim a fi o alternativa educaţională modernă, numărul mic de copii la grupă şi metodele de lucru sa asigure valorificarea superioară a potenţialului fiecărui copil, activitatiile extracuriculare diverse sa contribuie la descoperirea si educarea de talente iar climatul favorabil creat prin tandrete,dragoste si echilibru sa le cultive copiilor increderea in fortele proprii.

Detalii contact Grădiniţa Licurici

Adresa: Str. Calea Moţilor nr. 150

Localizare pe harta Grădiniţa Licurici


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa Licurici nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies