Gradinita Kity Bity

Gradinita Kity Bity a luat nastere din dorinta de a oferi copiilor bucurie, de a creea o lume numai a lor, plina de zambete, veselie, poveste, mister, descoperire, spontateitate, creatie, culoare , multa dragoste si caldura, unde fiecare copil sa se intoarca cu drag in fiecare zi. Medic si pedagog, Maria Montessori spunea “Un test de corectitudine a procedurii de invatamant este fericirea copilului”, de aceea la gradinita Kity – Bity, copii vor fi intampinati de o lume a povestilor, o lume plina de mister si magie, unde vor descoperi invatatul din placere prin jocuri distractive si materiale didactice performante ce le vor dezvolta spontateitatea, independenta gandirii, motivatia creativa si dorinta de a-si exprima liber opiniile. Copiii vor invata singuri, folosind materialele specifice, rolul educatorului fiind acela de a directiona, stimula si ghida activitatea. Pornind de la preocuparile firesti ale copiilor, de la curiozitatea specifica varstei si de la multimea „de ce –urilor?” , ii vom ajuta sa descopere lumea cu tot ce este mai bun si mai frumos in ea, oferind grija, dragoste si atentie fiecarui copil.

Lasa-ti copii sa copilareasca, deoarece ”Copilăria este ca o oglindă care reflectează în viața de mai tîrziu primele imagini”. Samuel Smiles.

Detalii contact Gradinita Kity Bity

Adresa: B-dul I.C. Brătianu, nr. 146

Localizare pe harta Gradinita Kity Bity


Recenzii utlizatori

Momentan, Gradinita Kity Bity nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies