Gradinita IQ

Gradinita IQ e formata dintr-o echipa de educatorii care nu au birou sau catedra - stau la masute ca si copii, au experienta in munca cu copii, ii ajuta sa-si dezvolte cunostintele, ii incurajeaza sa se exprime fara teama in ceea ce gandesc si ce simt si ii vor indruma sa se foloseasca de inteligenta lor pentru a putea raspunde spontan nevoilor care vor veni, prin activitati zilnice.

Copiii nostri isi vor putea dezvolta impreuna arta de a asculta, de a dialoga, capacitatea de a se pune in locul celorlalti, de a-si depasi conflictele si de a dezvolta relatii sanatoase si fericite.

Cresa si Gradinita IQ inmaneaza chestionare parintilor in care sa-si exprime parerea in ceea ce priveste institutia, personalul, cateringul, etc.

Cresa si Gradinita IQ detine atat sistem video de supraveghere pentru a va putea urmari copii in timp real si pentru o transparenta totala cat si paza umana permanenta.

Detalii contact Gradinita IQ

Adresa: Str. Mihail Jora, Nr. 9

Localizare pe harta Gradinita IQ


Recenzii utlizatori

Momentan, Gradinita IQ nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies