Gradinita Happy Children

Gradinita Happy Children din Bacau ofera monitorizare video online permanenta pe parcursul programului, exceptand orele de somn (conform legislatiei in vigoare).

Personalul didactic este de specialitate, educatoarele sunt absolvente de studii pedagogice si/sau facultatea de limbi straine sau psihologie, au experienta in lucrul cu copiii si multa rabdare si afectiune de daruit.

In gradinita copiii sunt grupati ierarhic in functie de grupe de varsta.

Pentru ca munca pe care o desfasoara personalul didactic in cadrul gradinitei sa dea cu adevarat roade, speram intr-o colaborare stransa cu parintii, mentinand o comunicare permanenta intre conducerea gradinitei si parinte. De asemenea, este absolut necesara respectarea programului gradinitei, astfel incat copiii sa nu lipseasca de la activitatile programate.

Cea mai însemnată necesitate a copiilor este aceea de a fi iubiti. Copiii nostri au nevoie să se simta in siguranta. Nu este suficient să le oferim numai hrană şi îngrijire. Dragostea este atât de importantă pentru ei !

Să iubim copiii nu înseamnă să excludem disciplina. Noi o facem într-un mod iubitor şi plin de înţelegere, fara ţipete, cuvinte aspre sau jigniri care le-ar distruge încrederea în ei insisi. Fiecare copil trebuie sa inteleaga ca lumea nu e obligata sa il iubeasca sau sa il placa. Copilul ajunge sa inteleaga ca la probleme perfecte exista doar solutii imperfecte, ca se pot imbunatati actiunile si comportamentul dar nu prin autoinvinovatire si blamare. Perceptia si asumarea greselilor face parte din dezvoltarea personala si duce la dezvoltarea unei personalitati puternice.

In cadrul gradinitei particulare HAPPY CHILDREN noi facem EDUCATIE PRIN JOACA. Notiunile noi sunt introduse sub forma de joc, pentru a fi cat mai atractive si mai usor de asimilat. Intr-un mod cat mai relaxat si placut copiii nostri vor descoperi LUMEA !

Scopul nostru final este de a ajuta la formarea bazei personalitatii adultului de maine.

Pentru o dezvoltare cat mai armonioasa a copiilor inscrisi la gradinita “Happy Children” am incheiat un contract de colaborare cu un medic specialist care observa copiii in activitate, iar concluziile sunt comunicate parintilor.

Detalii contact Gradinita Happy Children

Adresa: Str. Stefan cel Mare, nr. 84

Localizare pe harta Gradinita Happy Children


Recenzii utlizatori

Momentan, Gradinita Happy Children nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies