Gradinita Gulliver

"A avea grija de copilul dvs. este un parteneriat pe care il respectam si il pretuim!"

“Parintii ar trebui sa aleaga gradinita particulara GULLIVER in primul rand pentru calitatea invatamantului, cat si pentru bunul raport dintre calitate si pret.” Alina Iovan, directorul gradinitei Gulliver, citat aparut in cadrul unui reportaj in ziarul “Europeanul”, anul II – Nr.76 din 2 august 2010.

Locatia: 2 clase spatioase si luminoase, 2 dormitoare, bucatarie, baie amenajata pentru nevoile si inaltimea copiilor, spatiul generos de joaca in aer liber – 250mp, toate acestea amenajate la cele mai inalte standarde -pun accentul pe securitatea copiilor incurajandu-i la invatarea prin joaca.

Fiecare copil ce se afla in grija noastra este unic si special, de aceea programul gradinitei Gulliver este condus de profesionisti cu pregatire corespunzatoare, talent si mare disponibilitate sufleteasca. Educatoarele ce se ocupa de copiii ce frecventeaza gradinita Gulliver sunt absolvente de facultate, specializate in Psihologia Copilului, lucru care ajuta foarte mult la adaptarea copiiilor, la depistarea si rezolvarea posibilelor probleme de comportament.

Limba ENGLEZA se foloseste pe tot parcursul programului. Ne bazam in predarea limbii ENGLEZE pe foarte multe automatisme de genul: in fiecare dimineata cand ne intalnim cu copiii ne salutam ”Good morning and how are you this morning?” la care copilul ne raspunde “I’m fine, thanks!” . Toata tematica data de Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (M.E.C.T.S.) se preda in limba engleza, dandu-se traducerea in limba romana a ceea ce se invata.

Limba GERMANA este predata si exersata in fiecare zi la fiecare dintre cele 3 grupe.

Activitatile educative se desfasoara conform programei Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (M.E.C.T.S.) si tot ce se preda in limba engleza se traduce si in limba romana. Sunt incluse cursuri de limba GERMANA, informatica, pictura, aerobic precum si activitatile ce se predau in gradinitele de stat: cunoasterea mediului, dezvoltarea limbajului, matematica, dezvoltarea abilitatilor practice. Copiii care frecventeaza gradinita noastra sunt capabili in clasa I sa se descurce in sistemul de invatamant de stat, datoriita respectarii programei data de M.E.C.T.S., dar li se pun si bazele conversatiei in limba ENGLEZA. In acest fel gradinita noastra imbina cerintele unei societati moderne in care limba ENGLEZA e bine sa fie stiuta si vorbita, precum si cerintele invatamantului de stat romanesc.

Detalii contact Gradinita Gulliver

Adresa: str. Lt. Av. Ioan Sava, nr. 2

Localizare pe harta Gradinita Gulliver


Recenzii utlizatori

Momentan, Gradinita Gulliver nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies