Gradinita Gulliver

Gradinita Gulliver, infiintata in anul 1982, reprezinta o institutie de invatamant foarte solicitata si apreciata de parinti datorita echipei manageriale care prezinta reale calitati profesionale si abilitati necesare comunicarii cu parintii, copiii si reprezentantii comunitatii locale care au sprijinit-o in buna desfasurare a procesului educativ.

In sensul bunei functionari a institutiei rolul directorului este esential, de aceea intreaga activitate se desfasoara respectand riguros obiectivele urmarite, acelea de proiectare, organizare, conducere operationala, control/evaluare, implicare si participare in plan curricular cat si in programul gestionarii resurselor umane si financiare in vederea dezvoltarii institutiei si relatiilor comunitare.

In gradinita noastra este promovat spiritul de echipa, respectul si loialitatea, mentinandu-se un climat de munca eficient ce contribuie la proiectarea unei imagini pozitive a unitatii noastre, lucru care conduce catre obtinerea unor rezultate deosebite in cadrul competitiilor educationale.

Intr-un grup organizational cu teluri comune, munca in echipa, garanteaza intotdeauna, rezultatul efortului inteligent – CALITATEA.

Detalii contact Gradinita Gulliver

Adresa: Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu, Nr. 98

Localizare pe harta Gradinita Gulliver


Recenzii utlizatori

Momentan, Gradinita Gulliver nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies