Gradinita Green Land

Gradinita Green Land, beneficiaza de mai multe clase de curs, spatioase de 28-30m2 fiecare, dotate la un inalt standard de calitate, concepute si oraganizate astfel incat sa satisfaca nevoile celor mici, in procesul educational desfasurat in institutia noastra de invatamant prescolar.

Personalul gradinitei a fost selectionat cu multa grija, in functie de pregatirea corespunzatoare domeniului de activitate si performantele profesionale ale fiecaruia in parte. Echipa de “top management” impreuna cu d-na director,educatoarele,psihologul,medicul pediatru,bucatarul,asistenta medicala si nu in ultimul rand ingrijitoarele, formeaza un mediu de lucru omogen,avand ca scop principal, educarea, ingrijirea, protectia si evaluarea individuala a evolutiei micutilor prescolari. Ne desfasuram activitatea intr-un climat plin de afectiune, linistit, cu profesionalism si daruire, in conformitate cu standardele impuse de M.E.N.

Directorul general, cu o experienţă dobândită în 15 ani de vechime in domeniu, organizează, îndrumă şi coordonează activitatea conform programei prescrise.

Asistenta medicala asigura triajul epidemiologic in fiecare dimineata la intrarea in gradinita. In nefericitul caz in care copilul este depistat ca avand o problema de sanatate este primit si izolat până cand parintele reuseste sa vina dupa el. De asemenea, asistenta medicala asigura respectarea regulilor de igiena si sanatate in gradinita.

Detalii contact Gradinita Green Land

Adresa: Strada Pescarus nr 55 Constanta

Localizare pe harta Gradinita Green Land


Recenzii utlizatori

Momentan, Gradinita Green Land nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies