Grădinița Girotondo

Pentru a putea gestiona o asemenea structură, Asociația a solicitat ajutorul Congregației religioase a Fiicelor Sfanta Maria a Milostivirii, care printer scopurile sale instituționate are și activitatea de asistentă în favoarea nevoiasilor. Acum reprezintă Congregația, Sr. M. Bianca și Sr. M. Lucia, care îi înconjoară cu dragoste pe acești copii, oferindu-le pe langă o educație creștină sănătoasă, devotamentul și afecțiunea lor. Exemplul acestor duflete alese este urmat de cele patru educatoare în frunte cu doamna director Maria Arsene, de întreg personalul angajat dar și de voluntari atat italeni cât si români ( muncitori, medici, asistenți medicali, profesori, jurist etc). Pe lângă educație, copii beneficiază de asistență medical specializată.

Părinții sunt chemați periodic la discuții prin care sunt îndrumați în motivarea copiilor lor în aplicarea în viața de zi cu zi a celor învățate în gradiniță.

Detalii contact Grădinița Girotondo

Adresa: Str. Săvenilor, nr. 184

Localizare pe harta Grădinița Girotondo


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădinița Girotondo nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies