Grădinița Gina

Grădinița Gina a fost înfiinţată în anul 1985!! O iniţiativă personală şi temerară care s-a dovedit a fi materializarea unei profesiuni de credinţă. Anul şcolar 2014-2015 este anul jubiliar de împlinire a 30 ani de activitate neîntreruptă.

Longevitatea noastră, prezenţa noastră în peisajul educaţional clujean este dată de preocuparea constantă de perfecţionare a actului educaţional.Generații de copii s-au perindat prin grădiniţă. Cu cei mai mulţi am păstrat legătura peste ani şi am fost la curent cu evoluţia lor. Baza de educaţie şi instruire formată în grădiniţă şi-a pus amprenta pe dezvoltarea lor ulterioară.

Toţi au excelente cunostințe de limba engleză, aceasta fiind una din preocupările noaste de bază: însuşirea de catre copii a particularităţilor limbii engleze, o imersie continuă în ceea ce reprezintă cultura şi civilizaţia anglo-saxonă. Ne-am perfecţionat continuu, îmbogațindu-ne metodele și tehnicile de predare ţinând seama de specificul de vârstă şi aptitudinile copiilor.

Eforturile noastre s-au canalizat permanent pe crearea unui climat guvernat de afecţiune, să fim pentru copil familia adoptivă, şi în aceasta atmosferă el să crească frumos, să se simtă iubit şi protejat, să-şi dezvolte neîngrădit abilităţi şi deprinderi, să-şi cultive aptitudini, să se instruiască şi să se pregătească pentru viaţă. Copilul este încurajat să se exprime neîngradit, să-și expună liber ideile si opiniile, să fie pozitiv, sa învețe să ia decizii, să fie activ, operativ și îndrazneț, să-și iubeasca și să-și respecte familia și prietenii, să-și dezvolte toate calitățile și aptitudinile care îl vor ajuta sa devina adultul de mâine.

Detalii contact Grădinița Gina

Adresa: Str. Iuliu Moldovan, nr 39

Localizare pe harta Grădinița Gina


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădinița Gina nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies