Gradinita Genius

Gradinita Genius - aducem înaintea parintilor un program educational menit sa dezvolte, sa stimuleze si sa dinamizeze aptitudinile copilului. O echipa formata din educatori, psihologi si cadre universitare au lucrat timp de 2 ani pentru a pune la punct un sistem functional care sa aduca satisfactia unei evolutii încântatoare a copiilor înscrisi în Centrul de dezvoltare timpurie, educatie si recreatie „Baby Genius”.

Avem satisfactia de a lucra dupa sistemul educational francez adaptat normelor si programelor Ministerului Educatiei si Cercetarii din România, iar predarea bilingva, româno-engleza, face ca cele trei coordonate (româneasca, franceza, engleza) sa ne situeze în primul rând pe lista preferintelor centrelor educationale românesti.

Pe scurt: descoperim - împreuna cu parintii, ajutati de metode din psihologia copilului - abilitatile si aptitudinile micutului pentru a le dezvolta pe parcursul întregului ciclu educational.

Stiati ca pâna la vârsta de 4 ani copilul are cea mai mare putere de absorbtie a informatiilor?
Daca exercitiul este diferentiat, în functie de copil, putem asista la o optimizare a capacitatilor sale de învatare, concentrare, aplicare, pe care le alaturam unei dezvoltari afective echilibrate.

Detalii contact Gradinita Genius

Adresa: Str. Calarasi, Nr 11

Localizare pe harta Gradinita Genius


Recenzii utlizatori

Momentan, Gradinita Genius nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies