Grădinița Disney Baby House

Grădinița Disney Baby House vine in intampinarea familiei incercand sa devina partenerul parintilor in cresterea si educarea copiilor atribuind o importanta deosebita dezvoltarii libere si armonioase a personalitatii lor, sigurantei si afectiunii incepand de la varsta de un an.
In rezolvarea situatiei create in urma reducerii perioadei concediului pentru cresterea copilului si a lipsei locurilor disponibile in cresele de stat, unitatea noastra ofera regim de cresa, cu ingrijire si supraveghere permanenta, mic dejun, gustare, pranz, odihna, activitati educationale si recreative.

Copiii sunt provocati sa experimenteze, sa comunice, sa-si exprime sentimentele, dorintele, dar si sa respecte anumite reguli si mai ales, sa accepte diversitatea.

Educatorii nostrii, prin cunostintele si experienta acumulata, vor ajuta copilul sa-si dezvolte armonios cele sapte elemente: iubirea, respectul, increderea, onestitatea, optimismul, luciditatea si umorul. Prin cursurile pe care le oferim, dorim sa dezvoltam abilitatile fizice, psihice, sa le insuflam dragostea pentru arta si sport.

Gradinita – Cresa “Disney” este situata intr-o zona, departe de artera de mare circulatie, aproape de centrul municipiului, pe strada Decebal, nr. 30.
In unitatea noastra functioneaza un cabinet de asistenta medicala primara, dotat cu izolator, iar lunar, copiii beneficiaza de logopedie, psihopedagogie si control stomatologic.

Programul este flexibil, deschis, venind in sprijinul familiei in sistem prelungit –> 7.30 – 18.00.

Detalii contact Grădinița Disney Baby House

Adresa: Str. Decebal, Nr. 30

Localizare pe harta Grădinița Disney Baby House


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădinița Disney Baby House nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies