Gradinita Dischus Kindergarten

Gradinita "Dischus Kindergarten" cu predare in limba germana este autorizata de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

In toate activitatile noastre, copilul sta in punctul central. Preocuparea noastra este, in stransa cooperare cu parintii, sa ajutam fiecare copil sa progreseze iindividual in ceea ce priveste dezvoltarea personala, sociala si intelectuala.

Suntem o gradinita care merge pe principiul unei grupe mici de copii (maxim 12 copii/grupa), pentru a putea lucra cat mai intens cu fiecare copil in parte, asigurandu-i un mediu cald, familial si intim.

Oferim program prelungit, pana la ora 17:00.

Pentru dezvoltarea armonioasa prin joc, punem la dispozitie copiilor o varietate de jocuri educative marca Ravensburger cat si Lego, Duplo, cuburi de lemn si puzzle.

Alte activitati: educatie fizica cu profesor sport ("Palatul Copiilor"), dans artistic.

De-a lungul anului scolar se organizeaza excursii in aer liber la care participa atat parintii, cat si copiii, contribuind la o comuniune stransa copil-educator-parinte, evenimente artistice conform traditiilor germane (sarbatoarea lampioanelor, colinde de Craciun si carnaval)

Unul din punctele noastre forte este invatarea corecta (din punct de vedere gramatical si fonetic) a limbii germane, obtinand rezultate foarte bune la testul de limba pentru intrarea in clasa 0, respectiv clasa 1.

Copiii pleaca din gradinita noastra cu un bagaj mare de cunostinte de limba germana, fapt pentru care ne mandrim nespus de mult!

Detalii contact Gradinita Dischus Kindergarten

Adresa: Str. Sigismund Toduta, nr. 18

Localizare pe harta Gradinita Dischus Kindergarten


Recenzii utlizatori

Momentan, Gradinita Dischus Kindergarten nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies