Grădiniţa Daisy

Grădiniţa Daisy este o gradinita recent infiintata din dorinta de a oferi copiilor si parintilor premisele unei formari cat mai frumoase a prescolarilor: educatie de calitate, alimentatie sanatoasa, un mediu placut si sigur in care este petrecut timpul.

Pornim de la premisa ca fiecare copil se naste cu un talent, cu o vocatie. Din acest considerent, nu abordam invatarea traditionala potrivit careia copilul trebuie sa invetete cat mai mult din toate domeniile. La GRADINITA DAISY ne axam in special pe invatarea moderna, ce presupune stimularea creativitatii copilului si dezvoltarea imaginatiei. A le impune criterii standard inseamna sa le ingradim creativitatea. Pentru noi este important este ca ei sa se simta liberi sa creeze si apoi sa stie sa-si motive alegerile. Noi ne propunem sa promovam valorile fiecarui copil si sa le oferim incredere in propriile aptitudini.

In alegerea personalului ne orientam in primul rand spre educatoare capabile sa manifeste dragoste si afectiune fata de copii, sa le ofere atentie si grija, fara a neglija, bineinteles pregatirea si experienta in domeniul educational.

Progresele facute de fiecare copil de la GRADINITA DAISY reprezinta cartea de vizita si cea mai mare mandrie a noastra pentru eforturile depuse.

Detalii contact Grădiniţa Daisy

Adresa: Str. Dornei nr. 1

Localizare pe harta Grădiniţa Daisy


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa Daisy nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies