Grădiniţa Comenius

Grădiniţa Comenius a fost infiintata in 1999 si acreditata prin Hotararea ARACIP nr. 13/21.11.2013, institutia noastra de invatamant aduce in prim plan calea cea mai eficienta catre educatie. Atuurile noastre sunt:
1. Baza materiala: 8 sali de clasa utilate cu mobilier ultramodern; sala de sport; curte interioara .
2. Baza didactica: cadre didactice calificate, cu experienta ; personal de ingrijire foarte bine pregatit; o gama variata de materiale didactice de ultima ora .
3. Programa educationala: respectarea Curriculum-ului National 2008 pentru educatie timpurie; programe de initiere si aprofundare a limbilor straine sub indrumarea unor profesori de specialitate: limba engleza si limba germana; mijloace moderne de predare, invatare si testare.

La Gradinita Particulara Comenius copiii au posibilitatea de a explora mediul inconjurator prin interdisciplinaritate si creativitate. Domeniile experientiale pe care le ofera Curriculum national sunt cele care transpun informatiile primite de la gradinita in activitati integrate interactive.

Detalii contact Grădiniţa Comenius

Adresa: Str. Poporului, Nr. 82

Localizare pe harta Grădiniţa Comenius


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa Comenius nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies