Gradinita Colibri

Grădiniţa Colibri funcţionează într-un complex de clădiri moderne, noi, prevazute cu încălzire proprie, având o curte spaţioasă şi însorită de 250 mp amenajată ca loc de joacă cu tobogan, nisip, jocuri si un teren de sport în suprafaţa de 100 mp placat cu dale cauciucate pentru siguranţa copiilor. Are săli de clasă amenajate şi dotate la un înalt standard de calitate, în conformitate cu normele impuse de autorităţile desemnate de stat pentru autorizarea şi avizarea instituţiei de învăţământ preşcolar.

Fiecare spaţiu este prevăzut cu parchet laminat izolat termic şi dotat cu mobilier ergonomic adecvat varstei preşcolare (măsute, scăunele, bibliotecă, cărţi, calculatoare, jocuri şi jucării). În aceste săli se vor desfăşura în cursul dimineţii activităţi curriculare conforme cu programele de invăţamânt preşcolar, se vor servi micul dejun, gustarea şi masa de prânz, se vor desfăşura activităţi opţionale după-masă.

Detalii contact Gradinita Colibri

Adresa: Str. Docherilor 22

Localizare pe harta Gradinita Colibri


Recenzii utlizatori

Momentan, Gradinita Colibri nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies