Grădiniţa Ciufulici

Cu mult timp in urma, ne-am propus sa ridicam standardele de educatie in regiune. Astazi, va prezentam roadele muncii noastre - cea mai noua si moderna institutie de invatamant, autorizata de Ministerul Educatiei Nationale in Municipiul Calarasi. Gradinita Ciufulici a schimbat viziunea traditionala asupra educatiei timpurii, promovand o educatie structurata pe nevoile si abilitatile fiecarui individ, in locul educatiei rigide, de serie, din majoritatea institutiilor de invatamant.

Principiile Grădiniţei Ciufulici

1. METODA EDUCATIONALA MODERNA
In cadrul metodei sale, Dr. Maria Montessori a conceput un rol cu totul nou pentru educator. Educatorul nu preda in mod traditional, ci stimuleaza copiii sa invete singuri, folosind materiale specifice autocorectoare, astfel incat copilul poate percepe cu usurinta eroarea, nefiind necesara corectarea lui de catre adult.

2. PRETURI ACCESIBILE
Faptul ca suntem o organizatie non profit ne permite sa mentinem preturi avantajoase pentru clientii nostri, fara sa diminuam calitatea procesului educational sau a serviciilor prestate si fara costuri ascunse.

3. COMUNICARE EFICIENTA
Fie ca e vorba de relationarea cu copii de diferite varste, de relatia institutiei noastre cu dumneavoastra sau chiar de relationarea zilnica a celor ce isi desfasoara activitatea in cadrul institutiei, am invatat ca elementul cheie este o comunicare eficienta. Asadar, va stam la dispozitie!

Detalii contact Grădiniţa Ciufulici

Adresa: Str. Viitor, Nr. 84

Localizare pe harta Grădiniţa Ciufulici


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa Ciufulici nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies