Gradinita Casuta cu povesti

Gradinita Casuta cu povesti este amplasata intr-o zona foarte linistita a cartierului Prundu, intr-o vila ce detine un interior ultramodern si o curte cu un spatiu foarte generos. Gradinita isi desfasoara activitatea in conformitate cu programa Ministerului Educatiei si Cercetarii, cu un curriculum extins, dupa modelul occidental, fiind autorizata din anul 2008.

Personalul didactic al gradinitei este de specialitate (educatoare absolvente de liceu pedagogic si/sau facultatea de stiinte ale educatiei), cu dragoste pentru copii si daruire. Personalul auxiliar se constituie din: medic pediatru, asistent medical, psiholog, profesor de muzica, limba engleza, ingrijitoare.

Grupele sunt formate din 15 copii si organizate pe criterii de varsta.

Activitatile extracurriculare sunt dintre cele mai variate. Organizeaza vizite la muzee, obiective culturale, parcuri, teatru de papusi, circ, iar cu ocazia Zilei de 8 Martie sau cu ocazia sarbatorilor de Craciun si sfarsit de an, se organizeaza serbari.

Detalii contact Gradinita Casuta cu povesti

Adresa: Strada Bananai, Nr. 1A

Localizare pe harta Gradinita Casuta cu povesti


Recenzii utlizatori

Momentan, Gradinita Casuta cu povesti nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies