Grădiniţa Casa Minunată

De ce ati alege Casa Minunata pentru copilul dumneavoastra ? Pentru ca fiecare parinte doreste ce este mai bun x!

In gradinita si scoala noastra fiecare zi e o bucurie. Prin activitati variate, care stimuleaza curiozitatea si dorinta de explorare a copilului, se dezvolta abilitati cognitive, sociale, artistice, dar si valori morale precum increderea, curajul, integritatea si respectul. O atentie deosebita se acorda sigurantei si bunastarii emotionale a fiecarui copil.

Copilul este centrul intregii activitatii si este vazut ca fiind o persoana creativa, inventiva, care poseda capacitate deosebite de explorare, cercetare si asimilare. Copilul este de asemenea o persoana care isi dezvolta mereu capacitatile de comunicare si interactionare, de incredere in sine si respect si empatie fata de sentimentele celorlalti.

Echipa de cadre didactice si personal de recuperare, imbina un inalt grad de profesionalism cu multa daruire si pasiune pentru a crea un climat socio-emotional si educational adecvat. Educatoarea este cel mai bun prieten al copilului, un explorator alaturi de copil. Ea ofera resurse, se angajeaza in dialog pentru ca invatarea este o interactiune activa si continua.

Familia copilului joaca un rol deosebit de important. Parintii sunt invitati sa participe alaturi de scoala la stabilirea planurilor si metodelor individuale, la evenimentele importante din viata scolii si sa propuna activitati si proiecte.

Mediul fizic se compune din salile de clasa, luminoase si spatioase, dotate cu mobilier modern, computer si multe carti si jucarii, sala de sport, gradina cu spatii verzi si loc de joaca, toate pentru a crea o atmosfera propice jocului, bunei dispozitii. Mediul este bogat in posibilitati de explorare si invita copilul la "problem-solving" si comunicare cu ceilalti copii si cu personalul.

Meniul se bazeaza pe principiile unei nutritii sanatoase si bogate in legume, fructe, produse lactate, cereale integrale si carne de pui. Ingredientele sunt proaspete si se prepara in bucataria proprie, in cele mai bune conditii de igiena.

Detalii contact Grădiniţa Casa Minunată

Adresa: Strada Cosminului, nr.1

Localizare pe harta Grădiniţa Casa Minunată


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa Casa Minunată nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies