Gradinita Cami

Gradinita Cami este amplasata intr-o zona foarte linistita a cartierului 1 Mai, intr-o vila ce detine un interior ultramodern si o curte cu un spatiu de 600mp. Gradinita isi desfasoara activitatea in conformitate cu programa Ministerului Educatiei si Cercetarii, cu un curriculum extins, dupa modelul Marii Britanii. Acreditare: Autorizatie nr 3806 acordata de Ministerul Educatiei

Personalul didactic al gradinitei este de specialitate (educatoare absolvente de liceu pedagogic si/sau facultatea de limbi straine sau psihologie), cu bune cunostinte ale pedagogiei alternative Step by Step. Personalul auxiliar a fost format dupa criteriul necesitatilor copiilor: medic pediatru, asistent medical, psiholog, profesor de muzica, limba germana, limba engleza.

Grupele sunt formate din maxim 15 copii si organizate ierarhic in functie de varsta. Am inteles nevoia stabilitatii si de aceea punem mare accent pe continuitatea la grupa.

Activitatile extracurriculare sunt dintre cele mai variate. Periodic se organizeaza vizite la muzee, obiective culturale, parcuri, teatru, circ, iar cu ocazia Sarbatorilor de Craciun si sfarsit de an, se organizeaza serbari.

Gradinita Cami va ofera zilnic urmatoarele tipuri si categorii de activitati menite sa transforme copilul de astazi in adultul responsabil de maine.

CADRU PROFESORAL:
• 4 educatoare,
• 2 asistente maternale
• 9 ingrijitoare,
• profesor de muzica, dans,balet activitate motrica (karate si aikido),
• medic pediatru,
• asistent medical
• psiholog.

Detalii contact Gradinita Cami

Adresa: Str. Carol Knappe Nr. 45, Sector 1

Localizare pe harta Gradinita Cami


Recenzii utlizatori

Momentan, Gradinita Cami nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies