Grădiniţa Bambi Step by Step

Grădiniţa Bambi Step by Step utilizează Curriculumul pentru educaţia timpurie a copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 6/7 ani, aprobat prin OM. Nr. 5233/01.09.2008 şi promovează alternativa educaţională Step by Step – o educaţie centrată pe copil, cu o largă răspândire în peisajul educaţional românesc. În prezent în instituţiile publice de învăţământ, alternativa step by step este utilizată în 39 de judeţe, funcţionând cu peste 700 de grupe de preşcolari şi peste 500 clase de învăţământ primar. Grădiniţa Bambi a fost deschisă în anul 2000, de Asociaţia Centrul Step by Step pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională şi a adus un element de noutate în sistemul educaţional românesc, fiind singura instituţie particulară de învăţământ preşcolar care promovează alternativa educaţională step by step.

După mai bine de un deceniu de activitate şi experienţă în aplicarea metodologiei alternative step by step, grădiniţa Bambi este considerată o instituţie de referinţă, deseori vizitată de educatoare care predau la clase tradiţionale sau aplică metodologia alternativă step by step în sistemul public de învăţământ, de studenţi care derulează proiecte de microcercetare etc.

Grădiniţa a primit acreditarea Agenţiei Române de Asigurarea a Călităţii Învăţământul Preuniversitar prin OMECTS nr. 3570 din 30.03.2009. Reacreditarea grădiniţei s-a petrecut în 2011, ca urmare a participării la proiectul POSDRU: “Dezvoltarea culturii calităţii şi furnizarea unei educaţii de calitate în sistemul de învăţământ preuniversitar din România prin implementarea standardelor de referinţă” în urma căreia grădiniţa a obţinut un Atestat privind nivelul calităţii educaţiei oferite (Nr.774/11.06.2012 ).

Detalii contact Grădiniţa Bambi Step by Step

Adresa: Strada Gh.Dem Teodorescu, nr.16 bis

Localizare pe harta Grădiniţa Bambi Step by Step


Recenzii utlizatori

Momentan, Grădiniţa Bambi Step by Step nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies