Gradinita Bambi

Gradinita Bambi functioneaza din anul 2004 fiind autorizata de catre Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar prin OMECTS nr. 4906 din 31.07.2012.

Valorile dupa care ne ghidam si care stau la baza educatiei oferite copilului sunt: toleranta, respectul, aprecierea, onestitatea, responsabilitatea. De aproape un deceniu, gradinita Bambi urmareste valorificarea potentialului prescolarilor ajutandu-i sa dobandeasca incredere in ei insisi, sa se dezvolte armonios, sa-si formeze deprinderi si competente utile in calitatea lor de viitori scolari si cetateni europeni.

Principala noastra preocupare este dezvoltarea socio-emotiva a copilului. In aceasta perioada se fac cele mai importante achizitii in partea emotional afectiva si a abilitatilor de socializare. Acesta invata cum sa se poarte cu cei din jur pentru a avea relatii de prietenie. De noi depinde daca si cum vor invata aceste lucruri. E necesar sa il invatam pe copil ce are nevoie atunci cand are nevoie.

Gradinita isi desfasoara activitatea in conformitate cu CURRICULUMUL PENTRU EDUCATIE TIMPURIE a copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 6/7 ani, aprobat prin OM nr. 5233/ 01.09.2008. Personalul didactic al gradinitei este de specialitate ( absolvente de liceu pedagogic si/sau cu studii superioare in domeniu).

Programul educational are loc in prima parte a zilei, conform unui orar ce respecta programa nationala a invatamantului prescolar: activitati de dezvoltarea limbajului, activitati de cunoasterea mediului, activitati matematice, activitati practice si plastice, activitati din domeniul educatiei pentru societate.

Activitatile desfasurate in perioada dupa amiezei sunt activitati de consolidare a cunostintelor, activitati recreative sau activitati optionale la alegerea parintilor.

Activitatile optionale sunt in concordanta cu aptitudinile si nivelul de dezvoltare al copiilor.Acestea au loc suplimentar activitatilor muzicale, artistice si fizice care sunt oferite in programul zilnic ca parte a curriculumu-lui pentru invatamantul prescolar.

Detalii contact Gradinita Bambi

Adresa: Str. Ion Ratiu, nr.14

Localizare pe harta Gradinita Bambi


Recenzii utlizatori

Momentan, Gradinita Bambi nu are nicio recenzie adaugata si validata.

Adauga acum o recenzie!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies